Een uitgeverij waar je op kan rekenen

Matido bv kan bouwen op 25 jaar ervaring in het uitgeven van vaktijdschriften. Ons verhaal start bij DentistNews, een vakblad voor tandartsen dat we in regie uitgaven en waar we de knepen van het vak leerden kennen. Kort daarna konden we een aantal bestaande titels overnemen: DierenartsenWereld, een vakblad voor de dierenartsen en Aphrodite PRO, een tijdschrift voor de lingeriespeciaalzaken.

De uitgeverij is trouwens steeds op zoek naar nieuwe titels om de portefeuille verder uit te breiden.

 

Trotse uitgever van…

Matido bv is sinds 2006 uitgever van meerdere vaktijdschriften. Je ontdekt ze hieronder. 

Wil je met jouw bedrijf, federatie of vereniging ook een magazine uitgeven? We kunnen dit voor jou in regie uitvoeren!

 

Dierenartsenwereld

DierenartsenWereld is een vakblad voor de diergeneeskundige sector. Het magazine verschijnt negen keer per jaar in het Nederlands en Frans.

Aphrodite PRO

Aphrodite PRO is het toonaangevende vakblad in de Benelux voor de lingeriespeciaalzaken en verschijnt twee keer per jaar in het Nederlands en Frans.

Lingerienet

Lingerienet is een online platform voor de liefhebber van lingerie, badmode en nachtmode, zowel voor dames, heren als kinderen.

Samen schrijven aan een nieuw verhaal?

Schoenmaker, blijf bij je leest. Of je nu een bedrijf hebt dat hondenvoeding produceert, een zelfstandig kinesist bent of een winkel runt met sportkledij, jij weet waar jouw kracht ligt om er met jouw bedrijf bovenuit te steken. 

Maar misschien is teksten schrijven en vertalen, beelden maken en dit alles in een keurig magazine of op een wervende website plaatsen een ver-van-mijn-bedshow. Laat ons dan snel samenzitten en zoeken naar waar jij op zoek bent!